Danny är awesome!

God kvall, jag kom hit bara for att meddela att vi har ikvall varit och kollat pa Danny som upptradde i Elli pa Rhodos. Hahaha, det var ganska roligt, en massa fulla finnar och vi fick foton tillsammans med honom! Vackert... Dessutom klappade han oss pa kinden efter att han upptratt, hahahaha! Vi skulle ju se honom redan pa tisdagen, men da orkade vi inte vanta. Tur att vi sag honom nu! Nu skall jag surfa en stund till och sedan ga och sova. Typiskt att vattenparken var stang idag ocksa... Hoppas pa battre vader imorgon!


Har har ni Danny!

Lite mer uppdatering

Haha, jag har den har gangen 7 minuter kvar sa nu ar det annu mer brattom an forra gangen - sa brattom att jag inte hinner kopiera och klistra in de skandinaviska bokstaverna! Hursomhelst, hej pa er, vi ar just nu pa nagot random hotell som har internet. Det var idag pa morgonen muligt sa vattenparken var stang?! Vi blev lite arga, men vi skall forsoka gora ett nytt forsok imorgon. Snart skall vi ga till butiken och kopa lite dricka och sedan ga till bargatan! Det ar inte hogsasong har annu sa vi far se hur det ser ut dar...

Fran en sak till en annan: Jag hittade mina studentskor idag! De ar inte alls sadana som jag hade tankt kopa, men jag alskar dem! De ar ganska hoga sa far val ga omkring med dem en hel del innan "den stora dagen". Citationstecken for att jaaaag inte tycker att det ar nagon varst speciell dag, men vissa lar val tycka det. Nu ar det 1 minut kvar, jag maste hinna logga ut och allting, hoppas allt ar bra och hoppas Islands vulkan inte forhindrar oss att komma tillbaka, haha. Fast nagra dagar skulle val inte vara sa farligt... Hejda!

På Rhodos!

God kväll från Rhodos, jag sitter just nu på ett internetcafe (har 8 minuter kvar så detta får bli ett kort inlägg!) Meddelar bara att allting är finfint, vi kom hit på måndag morgon, då hade jag hög feber och kände mig ganska dålig, men det gick hastigt förbi och nu är allt bra! Det har varit stekhett (troligtvis närmare 30 grader idag) och jag har nog fått en del färg, men tyvärr ganska mycket av det röda... Hursomhelst, till näst skall vi och se på Danny (finska Danny alltså, inte Danny Saucedo eller vad han nu heter, haha!) och imorgon skall vi till The Water Park - skall vara typ Europas största vattenpark? Vi får se! Nu slutar min tid, vi hörs kanske igen! Ha det bra!

Ursäkta mig...

... men som jag skrev i förra inlägget har jag varit otroligt trött och stressad den senaste veckan. Mina 2 läsare är rasande på mig, men jag kom hem från Turkiet på söndagen och var lite nedstämd. Min sömnrytm var usel efter resan så det kändes lite jobbigt att vakna tidigt på morgonen för att gå på jobb.

Nu har jag i varje fall klarat av veckan och nu är det bara en vecka tills jag och min syster åker till Rhodos! Kommer troligtvis att känna mig lite under isen även efter den resan, men som tur behöver jag jobba bara två dagar den veckan. Den 4. juni blir jag nämligen student! Då skall jag hålla några dagar ledigt, spendera tid med mina vänner och festa!

Jag har fortfarande inte hittat några skor till studenten, men jag har inte riktigt hinna leta heller. Dessutom är jag väldigt nöjd över mig själv för att jag fick bokat en tid hos frissan åt mig till den 3. juni. Tänker på att färga och klippa och sedan bara ha det löst på lördagen. Intressant va? Haha, jag är lite överaktiv just nu, ser så mycket fram emot VM-finalen imorgon! Dessutom börjar Eurovisionen om en och en halv timme, är egentligen inte så intresserad, men det är ett bra motiv till att proppa i sig allt gott! Är i Rusko och vi har jordgubbar med grädde, godis, glass, chips... Jag har dessutom sådan lust att nätshoppa just nu, men jag vet inte... Tänkte ta och kolla runt lite nu, men får se till att inte göra några impulsköp. Vi hörs igen!


Var ju helt tvungen att sätta en bild på vår nya hjälte. Det här målet glömmer vi inte på en stund!

Uppdatering!

Hej! Jag är mycket medveten om att det är onsdag och att jag kom hem från Alanya på söndag, men... jag har haft otroligt mycket att göra. Idag har jag jobbat 13 timmar. Även detta inlägg får bli ett mycket kortfattat inlägg, jag måste snart gå och lägga mig! Jag ville bara berätta att vår resa var otroligt skön och rolig. Jag kommer aldrig att glömma den!

Jag lägger upp några bilder, men jag hinner inte berätta något om dem nu. Skall göra det senare! Jag kommer troligtvis att hinna blogga imorgon eller på fredagen. Då har jag även mer bilder att visa... Stay tuned & god natt!


Ingen rolig väckning idag

God morgon! I kväll åker jag med mina vänner till Alanya! Dock verkar det som om precis allting strider emot mitt åkande just nu... Jag har varit sjuk och haft hemska allergibesvär ända sedan onsdagen, men inte nog med det - nu har jag ögoninflammation också! I båda ögonen. Jag vaknade med alla ögonfransar fastklibbade i varandra och en sjuhelvetes huvudvärk! Var inte den skönaste väckningen. Laddar upp en bild för att visa hur charmig jag är.


Vi var hos oss igår kväll och Cami frågade plötsligt om jag har ögoninflammation. Tittade i spegeln och konstaterade att ena ögat var lite rött, men lät det vara. Och idag vaknade jag såhär!

Jag kommer knappast att uppdatera så mycket från Turkiet, men det blir kanske ett inlägg eller två. Jag lovar att lägga upp massor med bilder så fort jag kommer hem. Nu skall jag laga mig färdig för att gå på jobb. Är nog en tjusig glassförsäljare just nu... Skall försöka få dem som kommer till kvällsturen att komma lite tidigare. Jag hinner troligtvis inte skriva något mer idag, men jag önskar alla en trevlig dag och kommande vecka!

RSS 2.0