Bilder

Lägger upp några bilder som jag tog förförra veckoslutet i Rusko. Solen gassade för fullt så det blev ganska bra ljus. Fotade inget speciellt, men det var roligt!


God morgon!

Jag vaknade klockan nio idag, tur att jag hade väckarklocka! Skönt att vakna tidigt. Jag åt precis morgonmål och tänkte fortsätta städa snart. Jag vet inte ännu vad jag hittar på senare, klockan sju skall jag på en fotoutställning och efter det kanske till min syster, men före det vet jag inte. Funderar på att hämta min cykel från min pappa... Dock ser det ut att ha blivit vinter igen. Suuuuuuuuuuuck!


Mikrogröt är inte speciellt gott, men "portionsgröt" är helt okej faktiskt!

Varit på Attack

Jag kom hem för en timme sedan, var på Attack och på gymmet. Fan så tungt det kändes! Kanske för att jag var ute i förrgår? Överlevde i vilket fall som helst och nu sitter jag här och är godissugen... Det är helt sjukt, jag är godissugen hela tiden. Vad skall jag göra?! Det blir dyrt och väldigt ohälsosamt att proppa i sig godis varje dag!

Det blev inte någon loppisrunda idag, vi får ta det någon annan dag istället. Har försökt städa här hemma, men jag skulle nog bli världens sämsta städerska. Jag städar sällan, men när jag gör det, vill jag göra det ordentligt. Detta medför att jag river ner alla mina saker för att ordna dem på nytt, men sedan tröttnar jag och sakerna blir framme. Efter många timmars städande är det alltid stökigare än då jag började, suck!

Jag har inte så mycket mer att säga, men en liten sak! Jag vet att jag är ganska sen, men jag hörde först idag om brevet, skrivet av Richard Burton, som for med Elizabeth Taylor till graven. Hela berättelsen är så romantisk, men även väldigt tragisk. Onödigt att jag berättar så mycket när ni kan läsa själva t.ex. här! Fascinerande...

Har inga egna bilder just nu att visa, de får komma senare... Här får ni Richard och Elizabeth i alla fall!

BACK ON TRACK

Hejhejhej, en glad Minna här som skriver! Tack för ert tålamod, nu återgår jag till vanlig uppdatering! Min sista studentskrivning ägde rum igår, det var franska och tyska som gällde. Gick sådär... Så svårt att säga. Har fått de preliminära resultaten av modersmålet, engelskan och finskan. De gick alla riktigt bra trots mina dumma misstag. Ligger dock nära gränser i alla dem, och om jag blir på den sämre sidan blir jag riktigt arg! Får bara skylla mig själv. Förra fredagen skrev jag hälsolära, har faktiskt inte en blekaste aning hur det gick. Tiden ville inte riktigt räcka till. Jag vet att jag kommer igenom, men jag hade aldrig förr skrivit ett realprov och visste inte riktigt vad de sökte efter i svaren... Dessutom verkar det som om alla skrivit väldigt långa svar, medan mina bara var en sida långa!

Igår var vi självklart och firade att skrivningarna är slut. Kvällen var... konstig. Vi var på en klubb som vanligtvis är helt fullproppad, men igår var den helt öde. Dessutom var nästan alla som var där från vår skola. Roligt och tråkigt på samma gång! Cami kom övernatten till oss, och vid tretiden(?) drog vi hem (drog, haha, känner mig svensk). Vår vana trogen köpte vi en pizza på vägen. (Hahaha, Cami sa till honom åtminstone tre gånger "kom ihåg att sätta i ordentligt med fyllnad!")

Det känns helt konstigt att jag inte "har något att göra" nu. Det känns fel att bara sitta vid datorn och göra saker som man faktiskt tycker om. Jag läste inte alls mycket till mina skrivningar, men jag hade hela tiden dåligt samvete. Det kändes t.ex. helt fel att shoppa! Det finns dessutom inte jobb nu så jag kan inte jobba. Skönt egentligen... Skulle dock smaka med lite pengar!

Blev ett lite längre inlägg nu, men hade ju mycket att catch up! Min dator är fortfarande sönder, tror jag är tvungen att gå och byta en av delarna. Fan... Om jag får bilen blir det loppisrunda med Cami imorgon, roligt! Annars borde jag städa. Har lite ångest över det. Nu blir det i varje fall kvällsmål och någon bra bok! Härligt att få läsa på något annat än skolböcker! God natt!

En liten paus

Jag hinner seriöst inte blogga nu de närmaste dagarna, jag har studentskrivningar ännu på fredag och nästa måndag. Jag är arg och besviken på mig själv för att jag inte orkat läsa, men skall göra mitt bästa nu. Jag återkommer senast nästa måndag och då har jag all tid i världen! Ha det bra!

P.S. Min dator är även sönder på något sätt. Oscar skall fixa den, men först efter mina skrivningar, haha. Rätt skönt egentligen. Är på en laptop nu (inte alls samma sak som att sitta framför sin stationära dator!)

Sol och snö

Det är alldeles underbart väder ute, solen gassar och snön smälter... Här på "landet" är det ännu massor med snö, vilket känns lite absurt. Snödrivorna är typ en meter höga. Det går inte ihop med det övriga vädret. Bortsett från snön skulle det ju vara fantastiskt vårväder! Vi får väl vänta några veckor till... (Texten blev väldigt osammanhängande, jag vet, men jag orkar inte ändra det nu!)

En hastig bild bara, kolla snön! Och det här är inte norra Finland...

Trögt

Som rubriken säger är jag otroligt trög just nu. Jag är i Rusko och kom hit för att läsa, men har jag läst en enda sida? Jag har skrivningar i finska imorgon, det är svårt att läsa till dem, men på fredag har jag hälsolära och nästa måndag tyska och franska. Det lär bli att improvisera... Jag hatar mig själv lite. Men som tur är är jag redan vaken och får kanske något gjort idag. Kanske. Nu blir det morgonmål och sedan skall jag försöka ta mig i kragen. Hehe.

Har inga bilder att visa just nu heller, men ett inlägg utan bilder är väl bättre än inget inlägg alls. Ha en skön söndag!

Heidi gästbloggar

Hejsan alla Minnas bloggläsare!

Det är Heidi, Minnas syster, här som skriver. Jag har aldrig bloggat förut, det här är verkligen spännande! Jag har många gånger funderat på att starta en egen blogg, men jag tror att jag skulle vara en urusel bloggare. Min fantasi skulle knappast räcka till och dessutom är jag inte så insatt i fotografering. Men nog om det, nu skall jag berätta om min och Minnas dag! Vi har idag varit på både BodyPump och BodyBalance. Jag typ tvingade Minna att efter pumpen ännu bli på balancen med mig, ojdå! Timmen är en blandning av yoga, tai chi och pilates. Ganska lugn men ändå riktigt effektiv. Efter träningen var vi till butiken och köpte lite ätbart till kvällen. Ja, och här någonstans i mellan hann jag också låsa ut mig från min lägenhet, men det fixade sig! Nu har vi ätit karelska piroger med ägg och tittat lite på Big Momma's House 2. Helt rolig film!

Minna har annors idag igen haft studentskrivningar, nämligen engelska. Hon kommer säkert att skriva hit igen om hur dåligt de gick och hur svårt det var. Men det skall ni inte ta seriöst, så gör hon alltid! Sen klarar hon sig alltid ändå jätte bra! Typiskt... Men jag måste ju erkänna att jag själv är helt likadan!

Nåja, jag tror det får räcka med bloggandet för min del nu. Vi ska fortsätta ligga här i soffan! Jag tror det också blir dags för att ta fram Rocky Road glassen! Mums! Ja just det, jag glömde ju skriva att vi också som vanligt surfat omkring på andra svenska bloggar... Anusblekning, bröstoperationer och annat trevligt... Gaaah!

Tack och hej!


Systrarna!

Mobilblogg

Hehe, skulle inte skriva mer idag, men det här måste vara en av de bästa Beck- filmerna jag sett! Sorglig och hemsk, men bra!

Beck

Jag har ju skrivningar i engelska imorgon och borde verkligen inte se på TV, men vad kan jag åt att Beck kommer på torsdagar klockan tio? Idag är det dags för Den svaga länken. Jag skall åtminstone se början och se om den är bra. Kan ju läsa på pauserna, hehe... Synd att filmen inte är på engelska. Då skulle man t.o.m. kunna ha lite nytta av den!

Imorgon skall jag till gymmet rakt från skolan. Vet inte när jag kommer hem, men det blir nog mot kvällen. Hörs väl då (eller tidigare via mobilen). God natt!


Mobilblogg - Lång dag

Jävla skit telefon, jag skrev ett långt inlägg just och så bara försvann det. Jag är i alla fall i skolan nu för att våra diplomarbeten skall utvärderas klockan två. De skall även ställas på utställning efter det. Efter skolan lär det bli ännu biblioteket några timmar... Lång dag alltså!

God kväll och natt!

Jag kom hem från träningen runt sju och har nu varit i duschen, tittat på TV och ätit. Gjorde världens godaste kakao med grädde, mmm! Jag skall strax fortsätta se på TV och sedan läsa lite. Har snart läst färdigt The Secret Dreamworld of a Shopaholic av Sophie Kinsella. Hon är en av mina favoritförfattare faktiskt, gillar hennes stil att skriva! Jag läser ganska mycket, och varannan bok brukar vara någon typisk chiclit och varannan någon blodig deckare. Lite balans i det hela liksom!

Det är speciellt roligt att läsa just den här boken för man pratar om Finland i den! Eller närmare sagt om det finska språket, och det finns även ett helt brev som är på finska i den. Orkar inte förklara, men läs boken! Den är bra!

Ännu en sak innan jag återvänder framför TV:n. Jag har idag kanske fått jobb på en glasskiosk! Skriver mer om det när jag vet mer, men för tillfället är jag väldigt glad och förväntansfull. Jag som trodde att jag skulle vara tvungen att tillbringa hela våren och sommaren på samma jobbplats igen... Men som sagt, skriver mer om det senare!
Inte många av bokens läsare som förstår vad det står här!

Träning

Efter många timmar på biblioteket blir det träning för hela slanten. Vi hörs ännu senare idag!


Har ny träningstopp från Puma!
(Såg tyvärr ut som ett mongo i ansiktet)

Mina Converse är här!

God morgon! Min morgon började med att jag vaknade ovanligt tidigt och kort därefter fick jag hem mina 2 par Converse som jag beställde för bara någon vecka sedan. Snabb leverans! Jag är väldigt nöjd, storleken är perfekt och de kommer utan tvekan att vara vårens favoritskor! Nu skall jag fortsätta laga mig färdig för att sedan gå till skolan. Det blev ingen Combat nu på morgonen, går på Attack på kvällen istället!


Ny träningsväska

Intersport hade ett litet stånd på eventet som vi var på på söndagen, och min mamma köpte åt mig en ny träningsväska därifrån! Det var på tiden att jag skaffade en ny... Gillar den här verkligen! Går ju att använda annars också när man har mycket saker att bära på.


Perfekt!

Har lagat middag!

Jag vet inte varför, men jag fick lust att laga något lite "speciellt" idag. Jag prövade på att laga röstpotatis och till efterrätt blev det... Vet inte vad man skall kalla det, men dit kom grynost, socker och mandel, och som "topping" grädde och sylt. Låter konstigt, men det var helt okej!
Skall läsa hela dagen

Nu har jag skrivit det så nu måste jag göra det! God morgon eller förmiddag! Jag kände inte för att gå till bibban idag så jag sitter hemma och skall snart börja läsa. Kommer att vara ensam hemma ända till kvällen så försöker utnyttja det. Blir så stressad när alla skriver på Facebook hur mycket de har läst, hehe... Skall inte idag ännu till gymmet, men imorgon blir det Combat klockan 9.00! Får se hur det går att stiga upp från sängen... Nu blir det iaf morgonmål och sedan fram med boken! Ha en bra dag!


Hehe... Fick Activia från "goodiebagen" ;)

Ett ämne överstökat!

Hehe, 5 more to go. Men modersmålet är värst och tar mest tid! Jag vet inte hur det gick, men det kändes helt okej. Jag valde uppgift nummer 11, i vilken man skulle ta del av en artikel och diskutera ifall internet gör folk (främst då ungdomar) dumma. Hmm, hade vädligt starka åsikter i den. 

På fredag är det dags för engelska. Jag vet att min blogg inte handlar om så mycket annat än mina studentskrivningar just nu, men det kommer att ändras! 2 veckor så behöver jag (förhoppningsvis) aldrig mer tänka på studentskrivningar. Hoppas verkligen... Med tanke på hur mycket jag skriver om dem borde jag väl ha övat en hel del också, men så är det tyvärr inte. Känner mig lite värdelös, men jag klarar mig väl!

Jag skulle faktiskt vilja färga håret också, men jag orkar inte. Det är ändå ingen som ser mig nu? Haha. Visst brukar jag gå till skolan för att äta och till biblioteket, men det känns onödigt ändå. Jag har inte heller någon lust att gå ut på veckosluten, men det lär bli fest för hela slanten om 2 veckor!

En osammanhängande bild, men i brist på annat visar jag mitt nya läppglans! Fick den i en s.k. "goodiebag" igår (haha). Använder aldrig läppglans (så jobbigt när håret klistrar fast på läpparna!), men kanske jag ger denna en chans? Gillar färgen!

P.S. Fan för min muskelvärk!

Kinesiskt

Det här inlägget skulle upp redan tidigare, men har som sagt haft allt möjligt... Det finns en kinesisk restaurang på bottenvåningen av vårt hus, men vi var där igår för första gången (tog självklart take away, ingen nytta annars av att bo rakt ovanför restaurangen!). Ville bara meddela att maten var supergod! Kan hända att det blir ett antal besök dit i framtiden, hehe..

Friterad höna är min favorit!

HEMMA

Jag vet att jag suger, men jag har varit hos min kusin och idag har jag tränat hela dagen! Seriöst, jag vaknade 07.30 och klockan 8 kom min mamma och syster och hämtade mig. Vi åkte till Nådendal och klockan 9 började programmet med lite morgongymnastik. Efter det var vi på värmeyoga, BodyAttackS.W.A.T, två danslektioner (jag vet inte om jag sagt detta tidigare, men jag "hatar" att dansa för att det helt enkelt inte är min grej så jag kunde inte riktigt utnyttja danslektionerna, men lite svettig blev man åtminstone!), ArmyBic och sedan gick vi ännu och simmade! Känns härligt, men vet inte hur jag känner mig imorgon? Kommer jag upp från sängen?

Imorgon är det dags för studentskrivningar igen. Jag har inte riktigt övat/läst, speciellt inte idag, men det är modersmål och jag vet inte riktigt hur man läser på det... Får bara hoppas på det bästa! Nu skall jag gå och se på Sex and the City- filmen, återkommer senare eller imorgon. Ha det bra! 
Två bilder från idag. Det var en stor gymnastiksal och så fanns det mindre utrymmen där t.ex. yogan hölls. Den andra bilden är tagen på en av danstimmarna, jag ser helt lost ut (vilket jag var också). Är typ genomvåt efter S.W.A.Ten!

God morgon!

Okej, klockan är två, men för mig är det ännu morgon... Jag kände för att vara lite slö idag, har ju vaknat vid nio hela veckan! Jag hade inte tillgång till nätet eller TV:n igår, så jag gick i sängen klockan åtta och läste på min bok (ja, jag skulle läsa på mina skrivningar, men boken var ändå på engelska - bättre än ingenting!) Efter bara några minuter somnade jag och vaknade vid tolv! Jag tvättade tänderna och somnade på nytt. Jag har alltså sovit från åtta till elva, vilket blir... 15 timmar!

Det är härligt väder ute, jag har verkligen lust att gå ut och promenera eller något, men jag borde ta fram böckerna och sätta igång. Kommer nämligen inte att kunna läsa imorgon heller, skall träna hela dagen! Det är en happening i Nådendal, men jag lär berätta mer om det imorgon. Nu måste jag ta och göra något!


Fredag...

Känns inte riktigt som fredag idag. Har inga planer på att gå ut detta veckoslut heller, mina studentskrivningar börjar på måndag igen! Jag skall vara hela veckoslutet hos min kusin och vakta hennes katt för att hon själv är bortrest, tror det är bra så jag får vara ensam. Måste verkligen läsa... Nu skall jag i varje fall till skolan och sedan till biblioteket, har bråttom igen! Vi hörs!


Idag

Min dröm

Jag kom ihåg min dröm idag när jag vaknade, men glömde den snart och kom inte ihåg den igen förrän jag satt på biblioteket på eftermiddagen. Jag tänkte faktiskt börja skratta, alltså hur sjuka kan drömmar bli? Jag vet att jag inte kan förklara denna dröm heller, men jag skall göra ett litet försök.

Jag var på vår sommarstuga och hade just fått veta att jag har en Suzuki PV där. När jag skulle pröva den var det en gris. Nej, inte en gris, utan ett ordentligt svin! Jag reagerade förstås inte på denna konstighet. Jag ville så gärna provköra min PV, men visste inte hur man skulle få motorn igång. Sist och slutligen lyckades jag (tänker inte beskriva hur det gick till) och körde på sandvägen med min PV... På vägen hände allt möjligt, men drömmen slutade till att jag körde rakt i vattnet för att jag inte koncentrerade mig. Min allra sista tanke i drömmen var "Gick motorn månne sönder nu?". Kort och koncist.  


Jag och min überfina PV (benen är nästan mina egna)

3 videor

Jag mår (tillräckligt) bra idag och skall snart iväg till skolan och äta, vi lär få fastlagsbullar! Efteråt tänkte jag också gå och gymma lite, så jag kommer nog hem först på kvällen.

Har inte så mycket annat att skriva nu, men istället delar jag med mid tre videor som jag tittade på igår. I den första videon håller Steve Irwins dotter Bindi Irwin ett rörande tal om sin pappa på hans minnesceremoni (detta valdes till årets TV moment i Australien), den andra videon får tala för sig själv (kanske Kissie borde lite tänka på konsekvenserna av sitt beteende) och den tredje är en en intervju av Charlie Sheen som gjorts till en låt! Många har säkert redan sett den, men den är faktiskt bra!
Ett litet tips bara

Jag har tidigare skrivit om Bed Heads produkter och om att jag använder dem, men att jag inte är riktigt nöjd. De är inte värda priset. Så på söndagen när vi var och shoppade fick jag för mig att köpa ny shampoo & conditioner, och jag fick med mig Cutrin Repairism-serien. Det var något slags erbjudande och jag fick de allra sista två flaskorna! Har använt dem nu en gång och de är verkligen bra. Håret känns mycket mjukare och slätare! Jag rekommenderar.


Stannar hemma

Min avsikt var att gå till biblioteket varje dag den här veckan, men... Jag är sjuk. Igen. Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta, detta är andra gången på två veckor. Idag mår jag dock bättre... Igår hade jag över 38 grader feber, var spyfärdig hela förmiddagen och hade sådan muskelvärk att jag inte kom upp från sängen. Jag fick förstås inte heller något läst, så jag skall försöka läsa hela dagen idag. Yeah right.

Trots att gårdagen för övrigt inte var så värst lyckad, så fanns det även några bra saker! Det var den internationella kvinnodagen och jag fick blommor! Haha, ja. Vi tittade även Twilight - New Moon. Jag tycker att den var lite oklar på något sätt... Åtminstone inte lika bra som ettan. 

Nu skall jag ta fram boken och försöka få något att fastna i huvudet. Vi hörs!


Mina tulpaner!
Jag fick även ett hjärta av ketchup på min tallrik, haha!

Jag är smått förälskad

För cirka 2 år sedan tittade vi en film hemma hos mig. Medan vi såg på filmen umgicks vi med varandra och kunde därför inte helt koncentrera oss på vad som hände i filmen. På grund av detta tyckte jag inte att filmen var speciellt bra. Igår kom samma film från TV:n och jag bestämde mig för att ge den en till chans. Tur det! Jag kände efter bara några minuter att jag kommer att gilla den... Filmen hette Twilight.

Igår på dagen skulle jag ännu inte ha trott att jag säger detta, men... Twilight är ju skitbra! De kunde inte ha valt bättre skådespelare, och att huvudpersonerna nu sällskapar i riktiga livet... Kan det bli mera romantiskt? Vi skall se nästa del någon dag, och jag skall absolut läsa böckerna i något skede!


Hemma igen efter en lång dag

Jag har inte idag heller hunnit skriva här, har varit på vift hela dagen! På morgonen gick jag till skolan, sedan åt jag där, gick till biblioteket, satt där i fem timmar, gick till gymmet, var på Attack och för tio minuter sedan kom jag hem. Är vrålhungrig... Skall strax hoppa i duschen och sedan äta framför TV:n. Sounds like a plan, hörs senare!

Beställt!

Idag beställde jag 2 par Converse, äntligen! Det blev låga vita och höga svarta. Hoppas de kommer snart, det ser ju ut som om man kan börja använda dem väldigt snart. Jag rekommenderar verkligen att köpa alla märkeskläder från nätet, det är så mycket billigare

Som sagt var vi även och shoppade och jag fick med mig en härlig trench coat, ny shampoo & conditioner och silvrigt nagellack. Är riktigt nöjd!

Hesburger

Jag har inte ätit skräpmat på säkert många månader, men igår var vi på McDonald's och nu på Hesburger, ehh.. Vi är i Mylly och shoppar, hoppas jag hittar något!


McDonald's & DHW

Jag skrev inte igår något för att jag helt enkelt inte hade något att skriva om. Jag var på Attack, hos min pappa och äta och hemma. Dagens höjdpunkt var när vi hämtade mat från McDonald's och såg på Desperate Housewives. Älskar serien, har sett varje episod! Eva Longoria är en av mina absoluta favoriter!

Idag skall vi gå och shoppa och sedan skall vi köra till Rusko och ge tillbaka bilen. Skönt att jag vaknade hyfsat tidigt idag, lite andra bullar än förra söndagen... Nu kurrar min mage, skall äta något och sedan laga mig färdig! Ha en bra dag!
Det var väldigt länge sen senast!

Ut och köra!

Jag mådde så gräsligt efter förra veckoslutet så jag skall ta det lugnt ikväll, och troligtvis imorgon också. Dessutom skall jag träna imorgon på morgonen. Nu tänkte jag köra till en kompis och sedan får man väl se vad som händer... Inga stora planer alltså! Ha en trevlig kväll!


Är helsvart!

Vårkänslor

Ja, det känns som om våren äntligen vill kika fram efter typ 6 månader av snö, köld och mörker! Jag har alltid gillat vintern, men nu får det vara nog. Kan inte vänta på att få kasta vinterjackan i garderoben och ta fram tygskor och läderjackan. Skall även beställa 2 par Converse. Som det ser ut nu får jag göra det ganska snart? 

Tog dessa bilder med mobilen idag på vägen till skolan. Snön är kvar på ån, men annars håller den redan på att smälta!

Mobilblogg!

Jag prövar på att mobilblogga just nu! Infogar även en bild för att se om det fungerar.. Efter det skall jag sova, god natt!

Bruna ögon?!

Min telefon stärvade idag när jag fotade en artikel i en tidning på biblioteket. Nu fungerar den, men jag skulle pröva om kameran också fungerade... Resultatet blev en bild på mig med bruna ögon? (Och ojämna ögonbryn? Och sned näsa?) Måste ha med ljuset att göra eller något... Ser helt främmande ut!


Allting är fel med den här bilden! Har även hört att jag liknar Paow på den (har hört det förr också). Hmm?

Muskelvärk

God morgon, jag skall precis springa iväg till skolan och äta och sedan till bibban, men en sak måste jag säga... Fan vilken muskelvärk jag har! Kom knappt upp från sängen idag. Skönt!


Fick riktiga kläder på mig idag! Men varför ser mitt hår så kort ut?


God natt!

Jag skall inte helt ännu gå och lägga mig, men jag tänkte åtminstone stänga datorn snart. Jag känner mig ovanligt trött, men det måste vara på grund av träningen. Dessutom har jag idag igen suttit många timmar på biblioteket... Det tär väl på krafterna, det också. Det känns bra med rutin, jag skall försöka gå till biblioteket varje dag några veckor framöver. Åtminstone på vardagarna. Min takt borde kanske vara lite snabbare, men jag får i varje fall mer gjort än om jag satt hemma... Och ännu har jag ingen bråttom!

Tyvärr har jag inte riktigt tagit några bilder de senaste dagarna... Har varit på biblioteket, på gym och gått omkring i mina abikläder. Kanske jag skall försöka imorgon? Senast på veckoslutet! Nu blir det i varje fall god natt!


Typ jag just nu

BodyAttack

Jag har skrivit om det förut, men gymmet där jag går använder Les Mills program och de har ett väldigt stort "utbud"; BodyCombat, BodyPump, BodyBalance, BodyJam, BodyStep m.m. Idag prövade jag något nytt, nämligen BodyAttack! Timmen var som gjord för mig, jag hängde med i alla rörelser och fick svettas riktigt ordentligt. Jag vet inte riktigt varför jag inte prövat det förut, men bättre sent än aldrig. Skall börja gå på det regelbundet, nästa gång på lördagen! 


Jag rekommenderar!

Sorgligt

Jag hittade en sida där man jämför kända personer med hur de såg ut som unga och hur de ser ut "nu" (år 2009). Jag tycker att det är fräckt att klanka på en 70-årig kvinna för att hon fått rynkor och grått hår, det är väl det mest naturliga som finns (syftar här mest på Brigitte Bardot), men att vissa personer slutar bry sig om sitt utseende eller förstör sitt utseende med otaliga skönhetsoperationer... det är sorgligt!


Jack Nicholson

Kelly LeBrock

Kirstie Alley

Nick Nolte

Mickey Rourke

Sharon Stone

Hemma från skolan och bibban

Jag skulle vakna klockan 8 idag och sedan gå till bibban och till skolan, men... Min vana trogen så försov jag mig och vaknade istället klockan 11.20. Jag hoppade upp från sängen och fick nästan springa till skolan för att hinna äta där. Jag kollade även mina resultat av hörförståelserna och blev lite förvånad. Min franska gick typ som jag hade förväntat mig, det kunde t.o.m. ha varit värre, men tyskan gick oväntat bra! Jag fick bara 5 poäng sämre i tyskan än i engelskan, och min engelska gick ju bra. Nu får man bara hoppas på att poängantalet inte sjunker till de slutliga resultaten.

För övrigt är jag av någon anledning lite irriterad just nu och skall snart fortsätta läsa här hemma. Har inte riktigt något annat heller att göra och jag har äntligen fått lite motivation nu. Skall ta och utnyttja det så länge som det håller!


På biblioteket (tagen med min Samsung Galaxy S, rätt bra kvalité!)

RSS 2.0