Värdelös dag...

Jag tycker det är dumt när folk ber om ursäkt för dålig uppdatering. Det är ju inget tvång att skriva... Men jag förstår dem, det känns lite tråkigt att jag inte skrivit på hela dagen! Vi vaknade vid tre (ja... helt sjukt!) och jag har inte stigit från sängen på hela dagen förutom nu. Det förstör verkligen hela dagen att sova för länge. Men igår firade vi och hade det jätte roligt!

Vi var en hel del folk här hemma hos oss, både Oscar och hans kompisar som varit på båten och jag med mina. Vi stack till baren nångång efter elva och kom hem typ halv fyra. Vi hade helt sjukt roligt här hemma hos oss, mycket roligare än i baren. Men jag tycker att det alltid är så?

Nu när jag fått mig upp från sängen måste jag ta och äta något. Har bara ätit två bröd idag (som jag fick serverade i sängen, haha) och magen kurrar som fan! Det skulle smaka med klyftpotatis och en god biff, men jag vet inte om vi orkar... Imorgon skall jag hem till min pappa och han har lovat göra knackkorvssås, det är såååå gott! Imorgon skall jag också ta gymkort och nu när jag skrivit det hit måste jag göra det också. Kommer att hinna gå dit hur mycket som helst nu när jag inte har någon skola!

Bjuder på två fina bilder från igår med mig, Emmi och Sara.. Dessa är ännu helt okej, men kameran är full med helt sjuka bilder, haha. Jag hade på mig skjortan som var i Bubbleroom-paketet (inlägget här)!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0